NOGOMETNI KLUB TIŠINA

zgodovina

2000 - 2009

1999/00 - Člani so tretji in za tri točke prekratki za naslov prvaka, mladinci pa osvojijo drugo mesto.

2000/01 - Člani znova napadajo prvo mesto in tako želeno uvrstitev v 3. slovensko nogometno ligo vzhod, a so znova prekratki. Končajo na drugem mestu, točko za Rakičanom.

Takratni predsednik je Emil Lepoša, od kluba pa se po dolgih enaintridesetih letih poslovi Franc Rogač, ki je v klubu opravljal številne funkcije.

2001/02 - Še tretjič zapored je klub neuspešen na misiji "naslov prvaka". Znova zasede drugo mesto, a se vseeno uvrsti v 3. SNL. Lep uspeh dosežejo tudi v pokalnem tekmovanju, saj se uvrstijo v šestnajstino finala pokala Slovenije.

Mladincem tokrat uspe, saj na dvaindvajsetih tekmah doživijo en sam poraz in premočno osvojijo naslov. Dosežejo neverjetnih 155 golov, prejmejo pa jih samo 23.

Predsedniško mesto prevzame Štefan Gumilar.

2001/02 - mladinci

Mladinska ekipa

Stojijo: Kerman Albin (tehnični vodja), Jeneš Slavko (trener), Kuzmič Jernej, Poredoš Boštjan, Kovač Dominik, Gašpar Primož, Serec Aleš, Kos Daniel, Lejko Andrej, Gomboc Matej in Horvat Matija
Čepijo: Serdt Aleš, Horvat Tomaž, Malnar Alen, Stojisavljevič Mitja, Lapoši Janko, Lejko Mitja, Varga Jernej, Vogrinčič Denis in Lukač Dominik 

 

2002/03 - Prvo sezono v tretjeligaški konkurenci Tišina odigra solidno, saj med štirinajstimi ekipami zasede peto mesto. Na tekmi šestnajstine finala pokala Slovenije na Tišini z drugoligašem Domžalami izgubijo z 0:6.

Mladinci nadgradijo uspeh iz prešnje sezone, saj tudi v 3. slovenski nogometni ligi - vzhod osvojijo naslov prvaka. Na šestindvajsetih tekmah zmagajo devetnajstkrat, doživijo pa samo dva poraza.

2003/04 - Še bolj uspešno člani nastopajo v svoji drugi sezoni v 3. SNL - vzhod. Z dvema točkama manj od Nafte so na lestvici odlični drugi. Uvrstijo se tudi v finale pokala MNZ, kjer šele po enajstmetrovkah klonijo proti Veržeju. Po rednem delu je bilo 2:2, potem je bilo ob polčasu 2:0 za Tišino.

2003/04

Po tekmi proti Turnišču, 6. junija 2004

Stojijo: Detellbach Simon, Miličević Dragan, Farič Simon, Ülen Simon, Vrečič Dejan, Šnurer Dejan, Živič Ljubiša, Kuzma Kristjan, Kous Franc (tehnični vodja) in Jančar Bojan (trener)
Čepijo: Hozjan Zoran, Grah Danijel, Granfol Boštjan, Verban Jože, Gomboc Štefan, Horvat Tomaž in Flisar Drago (fizioterapevt)
 

2004/05 - Člani so v 3. SNL - vzhod na koncu sedmi, mladinci pa tretje leto zapored osvojijo naslov, tokrat med šestimi ekipami v 3. SMLP.

2005/06 - V sezoni, ko so člane vodili kar trije trenerji, se je klub uvrstil na dvanajsto mesto med štirinajstimi ekipami in se še izognil izpadu.

Mladinci so v PML Murska Sobota med desetimi moštvi dosegli peto mesto.

2006/07 - Kar se je napovedovalo prejšnjo sezono, je postalo neizogibno v tej. Člani so s samo štirinajstimi osvojenimi točkami bili prepričljivo zadnji, ter tako po štirih sezonah v 3. SNL izpadli v nižji rang tekmovanja.

Mladinci so v konkurenci desetih ekip osmi.

2007/08 - Sledi prenova moštva. Ekipa je sestavljena samo iz domačih igralcev, ki klub v Pomurski ligi med štirinajstimi ekipami pripeljejo na solidno sedmo mesto.

Mladinci končajo kot peti (tekmuje deset ekip).

Predsednik je Mirko Kuhar.

2007/08

Stojijo: Grah Dejan, Šnurer Dejan, Kovač Dominik, Bratkovič Kristijan, Kerman Dejan, Serdt Aleš, Kuzma Kristjan, Varga Jernej in Sapač Evgen (trener)

Čepijo: Kous Blaž, Stojisavljevič Mitja, Grah Daniel, Granfol Boštjan, Vogrinčič Denis, Kerec Borut in Drvarič Niko

 

2008/09 - Ponovno slaba sezona. Za obstanek zmanjkajo štiri točke, klub je zadnji na lestvici in znova izpade v nižji rang tekmovanja.

Mladinci so šesti.