NOGOMETNI KLUB TIŠINA

Novi predsednik je Borut Anželj

Danes se je na igrišču na Tišini odvijala izredna skupščina kluba. Prisotni so izvolili novo vodstvo, ki je že predstavilo nekaj načrtov za prihodnost.

Novi predsednik je tako postal Borut Anželj iz Tropovec, nekdanji mladinec našega kluba. Po zaključeni igralski karieri je opravljal funkcijo sodnika, kjer se je uspel prebiti vse do 1. slovenske nogometne lige, zdaj pa je že nekaj let delegat na tekmah.

V upravni odbor so bili ponovno izvoljeni Primož Banfi, Damjan Bohar in Mitja Stojisavljevič, novi člani pa so postali Bogdan Črnko, Marjan Gumilar in Jože Tomo Košar.

Nadzorni odbor bodo sestavljali Zoran Hozjan (predsednik), Dejan Grah in Dejan Obal. Matej Jeneš (predsednik), Tanja Kuhar in Aleš Hari pa bodo člani disciplinske komisije.

Na skupščini je pregled dela v letu 2020 orisal zdaj že nekdanji predsednik Bohar, ki se torej po šestih letih z omenjenega položaja poslavlja. Podano je bilo tudi poročilo blagajnika Mitje Stojisavljeviča in predsednika nadzornega odbora Marjana Gumilarja.

Anželj je predstavil tudi cilje kluba. Potrebno je dokončati začete projekte (mreža za golom na zahodni strani igrišča in postavitev novih rezervnih klopi), sestaviti člansko ekipo, s pomočjo novih sponzorjev pa klub želi v roku 3 - 4 let napredovati v 3. slovensko nogometno ligo.

Ob tem je bil izpostavljen tudi zdaj že vsem dobro znan problem infrastrukture, ki ga bo do takrat potrebno rešiti.

oznake v objavi

sorodne objave